HGGOP

jongerendag

Hggop jongenerendag

 

Groep 5 - 8

MIddag groep

Zit jij in Groep 5 t/m 8? Dan sta jij voor enthousiast, levendig en gezellig. Jij staat in de bloei van je leven en ben de nieuwe generatie. Hoewel je omgeving je misschien het idee kan geven nog jong te zijn, heb je juist goeie vragen. Jij houd mij als club leiding scherp. En ik hoop jou meer te kunnen vertellen over de Liefde van Jezus.

Tijdens de HGGOP jongeren dag wil ik graag kennis met jou maken. Wie ben je en wat vind je leuk om te doen? Om daar achter te komen hebben we een plein vol met allemaal super gave activiteiten. Er zal muziek zijn, een schiet baan en heerlijk eten. Naast gezelligheid zullen we ook nadenken over Jezus en wie Hij is.

Kom jij ons ook opzoeken? Want: Geloven doen we samen!

Hoe heerlijk is het om op een zaterdag avond met vrienden samen te komen, onder het genot van toffe muziek en een gezellig sfeertje.

Laat mij even een sfeer schets maken: je loopt de parkeerplaats bij de kerk op, je word al geroepen door de muziek. Je doet je ogen even dicht en laat de geur van de bbq jou zintuigen prikkelen. Je opent je ogen en loopt het plein op wat compleet aangekleed is voor een ontspannen avondje. Al snel zie je wat vrienden en vind je een aantal strobalen om op te zitten.

De sfeer is goed en de gesprekken komen los. Dan komt er een spreker die jou uitdaagt om naar jezelf te kijken door de ogen van God. Die jou mee neemt in hoe een leven met God er uit kan zien. Je laat je verassen en je geeft jezelf misschien wel de ruimte om verder te kijken… What’s next?

12+

avond groep

Hggop jongerendag

Geef je op!

Bedankt voor het aanmelden!