top of page

jeugddiensten

Geloven doen we samen, jong en oud…, maar begrijpen oudere mensen wel waar jij op dit moment behoefte aan hebt? Wij vinden het belangrijk dat ook jij je gehoord en welkom voelt. Samen met een supertof jeugdteam zetten we jaarlijks een aantal jeugddiensten neer. Diensten gemaakt door en voor jongeren. Iedere dienst heeft een an- der inspirerend thema, een boeiende spreker en een goede muzikale band. Door deze diensten heen hopen wij dat je mag ontdekken wie God voor jou is en wat het geloof voor je kan betekenen in het dagelijks leven.

 

De jeugddiensten staan voor dit seizoen gepland op de volgende data: 11 september 2022, 27 november 2022,             5 februari 2023, 7 mei 2023 en 4 juni 2023.

 

Houd voor meer informatie rondom deze diensten onze kanalen in de gaten: @flyleafhggop op Facebook en Instagram, jeugdvanhggop.com en de kerkapp.

 

Heb je vragen of ideeën voor de jeugddienstcommissie? Stuur één van ons dan een appje. Daarnaast zijn nieuwe leden ook altijd welkom! Spreek ons gerust eens aan tijdens één van de jeugddiensten of stuur een appje als je interesse hebt of meer wilt weten. Je kunt altijd een keer meekijken of het wat voor je is. Tot snel bij één van onze diensten!

 

Groetjes, namens de jeugddienstcommissie, Anne van den Bosch, Daan den Breejen, Jarnoud de Waard, Jasmijn van der Priem en Nienke Stam

jeugddienst 20 dec
bottom of page