top of page

zondagsschool

Tijdens de tweede ochtenddienst is er voor de kinderen van groep 1 t/m 6 zondagsschool. De kinderen luisteren iedere week naar een mooi verhaal uit de Bijbel, wat past bij hun niveau.  Samen gaan we op zoek gaan naar wat de verhalen uit de Bijbel ons vertellen en wat ze kunnen betekenen in ons leven. We hopen dat ze door de verhalen en de ontmoetingen met elkaar de Here Jezus en Zijn liefde mogen leren kennen. Voor de kinderen uit groep 1 t/m 6 maken we gebruik van het materiaal van de methode ‘Vertel het maar’. Wilt u meer weten over deze methode, kijk dan eens op de website van Vertel het maar.

 

Elk jaar sparen we met de kinderen voor een speciaal uitgekozen project. De zondagsschool staat voor iedereen open, ook voor kinderen die niet naar de kerk komen. Zij kunnen vanaf 11.00 uur in de hal van 'De Oude School' wachten, waarna ze met de kinderen uit de kerk naar hun eigen groep kunnen gaan. Er wordt zondagsschool gegeven aan drie groepen.

  • Basisschoolgroepen 1 en 2 (iedere week)

  • Basisschoolgroepen 3 en 4 (iedere week)

  • Basisschoolgroepen 5 en 6 (in de oneven weken; 1x per twee weken) ​

 

Aan het einde van de zondagsschoolperiode is er een speciale dienst waarin de kinderen van groep 6 afscheid nemen van de zondagsschool en welkom zijn bij de basiscatechese On Track. De kinderen krijgen deze dienst een Bijbel ter voorbereiding op de basiscatechese On Track.

 

De zondagsschool organiseert het Kerstfeest en zorgt voor een bijdrage aan de Paasdienst en de Pinksterdienst. Daarnaast hebben we twee keer per jaar een Kidspraise. Hierbij zijn alle kinderen van harte welkom!

Neem voor vragen contact op met:

bottom of page